31. tammikuuta 2011

Saturday

Hei!
Elikkä lauantaina olin yksin kotona ja päätin sitten vähän loleilla. Tämä tulee nyt vähän myöhässä.., mutta puolustaudun sillä että minun olisi pitänyt tehdä myös video, mutta en osaa käyttää uuden kamerani kanssa tullutta ohjelmaa ja movie maker ei suostu lataamaan koko hössökkää.. No jaa saatte tyytyä vähän outoihin kuviin.. tässä sitten päiväni asu:

Inspiroidun nalleista.., hameissa nalleja ja paidassa takana on nallen korvat hupussa ja taskut ovat nallen pään muotoiset. Hame ja rusetti paidassa on itsetehtyjä, paita ap:lta ja sukkikset kai seppälä?

Miten nyt tykästyin tohon ilmeeseen? : D Mutta jotenkin tuo sopi siihen nalle teemaan.. :P

Minusta ei kamalasti ole hymykuvia..., koska pelkään vähän hymyäni minusta se ei ole kovin nätti... mutta tässä näkee tuon rusetin jonka irrotin hameesta vähän paremmin : D Tosiaan tein tässä uuden meikin, jos teitä kiinnostaa nähdä tuto niin voin toki tehdä videon/ näyttää kuvilla :) Mitäs mieltä olette?

In English:



Hi!

So thats my saturday outfit, i was home alone in lolita, fun :P But well i have new make up in pictures what you think should i do tutorial for it? :) Skirt is hand made and cutsew from Angelic Pretty : )


~ Have a sweet day!! 8(^-^)8

23. tammikuuta 2011

Kyselyn lopputulos + Helsinki

Hei rakkaat jälleen! Tosiaan äänestyksen voitti: Suomen kielellä! Eli jatkan teille kirjoittamista näin, mutta pieni muutos tulee olemaan.. ,koska myös englantia äänestettiin niin kirjoitan lyhyesti myös englanniksi! Voi rakkaat kiltit ymmärtäkää että englantini ei todellakaan ole hyvää ja niiaan jo kaikille jotka jaksavat edes saada siitä selvää.



MUTTA!
Seuraavaan asiaan! Eli olin Helsingissä lauantaina ( eilen siis ), ChirpChirp:in sekä Crémelicen kanssa. Heille tulee varmasti myös juttua tuonne blogiin, joten käykääpä katsomassa jos kiinnostaa : ) Mutta kävimme lähinnä kauppoja vähän kiertelemässä ja The Ounce:ssa juomassa teetä. Caramea kertookin tässä Ouncesta jos tahdot siellä käydä:  http://newvoguechildren.blogspot.com/2010/09/kauppa-arvostelu-ounce.html
Mitäs muuta puhelemaan tässä vähän kuvia:


Kyllä ilme on aika eeppinen tässä, mutta koittakaa kestää? XD

Mitä minulla oli päällä:
Mekko, Laukku, Cutsew: Angelic Pretty
Kengät: Body line
Korut: Airi-sanin tekemiä ja minun tekemiäni
Sukat: Baby, the stars shine bright
Loput: Offbrand

Vielä yksi kuva, koska hiukseni lässähtivät niin yritin muoka sitten vähän laineita mutta siitä tuli LIIAN EEPPINEN... XD Ja niin.

Before:

Then:


Ai miten niin ne eivät ole hiukseni? O_o ( XD ).


Mutta sitten vielä asu ChirpChirp:istä:





Crémelicesta kuvaa minulla ei valitettavasti ole, sillä hänen mielestään hän ei edusta niissä. ( Hölynpölyä sanon minä). Ja bonuskuvaksi tälläinen:










In English:

Hello darlings! So i was in Helsinki yesterday and i meet there ChirpChirp and Crémelice, we had a lot of fun! Thank you girls for your time<3 I just don´t know what to write.. everything else is just some random writing.. sorry :P Oh well!

Have a sweet day!!<3

19. tammikuuta 2011

Drink me giveaway+ Blogin ulkomuoto

Heei! Tosiaan aloitan tässä pidemmittä puheitta heti Drink me blogin, jota pitää yllä Yoshh, giveaway postauksesta. Tosiaan osallistun sinne, koska palkinnot ovat mahtavat ja rakastan sitä blogia :P

http://drinkmeblogi.blogspot.com/2011/01/first-giveaway-in-honor-of-my-50.html

Linkki tuonne blogiin ja sitten vielä mitä on jaossa:

Toivottakaa onnea!<3
( Voi että tahdon tuon enemmän ja enemmän ;___; ). Mutta niin kaikki kipinkapin sinne ja lukemaan blogia, joka on ubermahtava! XD

Niin ja sitten asiaa blogin ulkoasusta. Mitäs pidätte? Aika minun tyylinen.. ap:n tyylinen siis.. xD Mutta vielä tuolla olisi kysely <------- että millä kielellä kirjottaisin. :D Suomi on varmasti pysyvä, mutta mietin jos kirjottaisin lyhyesti myös englanniksi.. no jaa katsotaan :P MUTTA! Tilasin uuden kameran, jonka pitäisi tulla viimeistään ensi viikolla, ja ah blogini lukijat pääsette katsomaan taas ( rumaa ) naamaani! :D Ja ostoksia ;D

10. tammikuuta 2011

8.1.2011 Helsinki

Hei ihanat lukijani! Näin aluksi... pahoitteluni etten ole päivittänyt sitten ollenkaan piitkään aikaan >_< Vai tuntuiko aika vain pitkältä minusta? Niin en tosiaan ole postannut jälkeen joulun.. siitä on kyllä aikaa. Paljon on ehtinyt tapahtua! Ensiksi uusivuosi... mitäpä selitellä kun tässä kuvaa:

Suunilleen noissa merkeissä uusivuosi meni.., kyllä pussaillessa joulukuusen koristeita.. no ei ihan xD

Mutta sitten seuraavaan aiheeseen eli minun ja Emilien ( terriblestä ) järjestämään miittiin!

Minun päivän asu:




Kävimme siis syömässä bulevardin kahvisalongissa, ja kyllä oli mukavaa! Ehken ihan niin täysillä pystynyt nauttimaan miitistä ennen kahvilaan menoa, mutta kahvilassakaan en saanu ihan kokonaan rauhaa. Nimittäin ohjelmassa oli:
Palautteen kirjoittamista toiselle ihmiselle. Ja oli myös lappupäätä josta minulla ei valitettavasti ole kuvaa :/ Kuvassa Aristosa, MadteaParty ja Flopsy.

Niin kävin myös ennen omaa miittiäni toisessa miitissä jonka järjesti Serina ja Sargonnas ( terriblestä ). Mutta kuvia ei vielä ole sillä niitä en ole saanut ja kameraa silloin ei ollut mukana ( koska miksi ottaa kamera kun on valokuvaajia paikan päällä? ). Mutta heti kun saan kuvat käsiini niin saatte tekin nauttia niistä ^-^

~ Have a sweet day!