23. huhtikuuta 2011

Easter

So i just wanted to wish you alla good easter and tell that i go today to Russia and would be back only on wendsday evening!





~ Have a sweet day !
Sweeth<3

22. huhtikuuta 2011

GOGO TURKU!

Hahaha.. kyllä otsikko on jotain mahtavaa :''D. Muttapa, olin siis Turussa Ayanen luona ( olettekin ehkä nähneet jo kuvia hänen blogissaan), mutta minäkin postailen niitä. Tässäpä sitten pidemmittä puheitta:


In English:

Yeah, the title is great :'D. But well maybe some of you knows that i visited Ayane in Turku, and here is some pictures that we took today:

















My outfit:
Dress, Socks, apron, headbow : Angelic Pretty
Acessory: Hanmade and By. Airi-San







Ayane outfit:
Dress: Angelic Pretty
Everything else is off brand.






BONUSPICK!
AFTER THE PHOTOSHOOT!




~ Have a sweet day!
Sweeth<3

18. huhtikuuta 2011

~~~~

Eli ... nyt ei ole tulossa postausta kuvineen, vaan lähinnä selitystä. En päässyt eilen loleilemaan, sillä sunnuntaisin minun on vähän paha tehdä mitään ja en viitsinyt vetää loleja tunniksi ollakseni kotona.., eli tosiaan minulla oli tanssia ja shouji lähti muutama tunti enennkuin minun piti lähteä tanssiin ja olin kotona vasta joskus kahdeksalta enkä jaksanut sitten ruveta säätämään mitään enään siinä vaiheessa. Eli lolita-asua ei tule. Ja sitten vielä tohon fairy-kei asuun lisättävää: unohdin kokonaan sen pääsiäisteeman..........., fail. Mutta joo tässäpä oli kaikki mitä tahdoin kertoa teille. Opin tässä muutama päivä sitten tanssin. Mietin että voisin kuvata sen ja olla loleissa ja sitten laittaa sen tonne youtubeen puolelle, ja antaa linkki tänne, miltä kuulostaisi?


In English:

So.. today is not coming any pictures. I didn´t dressup yesterday in lolita, cause my friend leave my plase maybe a two hours before i had to go to the dance and when i came home it was already eight a clock so i didn´t want to wear lolita anymore when it was so late. And that fairy-kei outfit ... i forget totally eater theme..... FAIL. But well yeah, this is basically it what i wanted to talk about to you, but one more thing! I been thinking to make a video of one dance that i learned and i would be dressed up in to lolita, and then put it on youtube and give link here, how would that sounds?





~ Have a sweet day!

Sweeth

17. huhtikuuta 2011

Fairy-Kei

Niin... eilen tosiaan pukeuduin fairy-kei:hin mutta koska shouji ( terriblen nimimerkillä ) oli meillä oli yökylässä teimme muutakin kuin istuimme koneella! <3 XD Mutta juu tosiaan mennäänpä sitten suoraan niihin kuviin, mutta varoitan.. liikaa meikkiä on liikaa meikkiä, eli meikkini meni ihan pieleen 8'<


In English:

So.. yesterday i dressed up in fairy-kei, but shouji was at our place so we didn´t just sit down on computer. But well yeah let´s go to the pictures you are intrested in them yeah? : D Well one thing more.. too much makeup is too much.., my makeup was just horrible i don´t know what happened 8'<









And i get new shoes:



Byeh <3 ! ^^

~ Have a sweet day! : )

15. huhtikuuta 2011

Something Different

Heissan! Tänäviikonloppuna päätin tehdä tälläisen pukeutumisjutun, eli pukeudun kolmeen minun suosikkityyliini, joihin en edes pukeudu ( paitsi viimeiseen ) ja teemana tosiaan on pääsiäinen.
Perjantain: Gyaru
Lauantain: Fairy-Kei
Sunnuntain: Sweet lolita

Katsotaan mitä tästä tulee ja kommenttia tulemaan ^^. Niin ja tosiaan mielellään ei mitään negatiivista, rakentavaa kritiikkiä toki saa antaa mutta muistakaa jos olette tyylin harrastajia voitte varmasti ymmärtää että en ole yhtähyvä kuin te gyarussa tai fairy-keissä :'D


In English:

Hello! So this weekend i decided to do some dress up thing, it´s goin like this: i dress up in my three favourite styles and theme is easter.
Friday: Gyaru
Saturday: Fairy-Kei
Sunday: Sweet lolita

Please comment ^^. And don´t be so critical cause i am just trying these styles and i am beginner in fairy-kei and gyaru :S.


Friday:












Haha, little different poses yeah? :''D
Well, byeh <3
~ Have a sweet day!

8. huhtikuuta 2011

Country Sweets

Ah ihana Country Sweets tuli vihdoin kotiin, ja ihmiset ovatkin varmaan ihmetelleet miksei minulla ole ostospostauksia näkynyt :'D. Raha on vain päässyt menemään johonkin muuhun ja en ole postaillut mihin..., mutta tällä hetkellä minulla olisi pieni suunitelma yhden mekon suhteen, mutta katsotaan riittääkö minun rahani siihen sillä mainosjakajan palkalla ei pitkälle pätkitä.. XD Mutta tässäpä kuvia:








In English:
I got my Country sweets finally, and i am super happy<3 We had in our school theme week and i dressed up on wensday ( teenage or something in english theme ) and on friday ( beach style ), but those photos are from that teenage theme : D So that isn´t my real style .. XD But well i am going to meet my friends in lolita tomorrow so untill that<3












Lisäksi koulussamme oli teemaviikko, mutta pukeuduin vain keskiviikkona ( lissut ja fruidet) ja perjantaina ( rantatyyli), mutta minulla on todistusaineistoa vain lissupäivästä ja tässä saatte katsoa pelottavia nudejani:







Have a sweet day!
~Sweeth <3