10. tammikuuta 2011

8.1.2011 Helsinki

Hei ihanat lukijani! Näin aluksi... pahoitteluni etten ole päivittänyt sitten ollenkaan piitkään aikaan >_< Vai tuntuiko aika vain pitkältä minusta? Niin en tosiaan ole postannut jälkeen joulun.. siitä on kyllä aikaa. Paljon on ehtinyt tapahtua! Ensiksi uusivuosi... mitäpä selitellä kun tässä kuvaa:

Suunilleen noissa merkeissä uusivuosi meni.., kyllä pussaillessa joulukuusen koristeita.. no ei ihan xD

Mutta sitten seuraavaan aiheeseen eli minun ja Emilien ( terriblestä ) järjestämään miittiin!

Minun päivän asu:
Kävimme siis syömässä bulevardin kahvisalongissa, ja kyllä oli mukavaa! Ehken ihan niin täysillä pystynyt nauttimaan miitistä ennen kahvilaan menoa, mutta kahvilassakaan en saanu ihan kokonaan rauhaa. Nimittäin ohjelmassa oli:
Palautteen kirjoittamista toiselle ihmiselle. Ja oli myös lappupäätä josta minulla ei valitettavasti ole kuvaa :/ Kuvassa Aristosa, MadteaParty ja Flopsy.

Niin kävin myös ennen omaa miittiäni toisessa miitissä jonka järjesti Serina ja Sargonnas ( terriblestä ). Mutta kuvia ei vielä ole sillä niitä en ole saanut ja kameraa silloin ei ollut mukana ( koska miksi ottaa kamera kun on valokuvaajia paikan päällä? ). Mutta heti kun saan kuvat käsiini niin saatte tekin nauttia niistä ^-^

~ Have a sweet day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti