23. helmikuuta 2011

Helsinki and ChirpChirp

Wippii uusi päivitys blogissani taas ;D Eli niin kävimme jälleen.. Helsingissä.. Samoissa merkeissä eli lähinnä kiertelemässä kauppoja ja käymässä The Ouncessa, mutta valitettavasti Crémelice ei päässyt tällä kertaa mukaan :'<. Tosiaan sinne on tullut uusi maku joka on nimeltään: Lolita. Suosittelen oli ihan hyvää kun laittoi kaksi lusikallista sokeria ( kyllä pidän makeasta ). Mutta juatuamme teetä lähdimmekin ChirpChirp:ille, jonne sitten jäinkin yöksi. Hauskaa oli ja uudestaan otetaan :) Mutta tässä kuvaa asustani, en ole värjännyt hiuksiani vieläkään vaikka tällä viikolla se olisi tarkoitus tehdä.. Ne menevät ruskeiksi ;D Mutta älkää välittäkö nyt tuosta juurikasvusta :) :
haha, kahdelle viimeiselle kuvalle kuuluu nauraa, selvä? :'D

En tiedä kuinka ok ChirpChirp on näistä kuvista mitä sain hänestä otettua niin postailen sitten ensi kerralla vaikka :) Mutta tälläistä tällä kertaa ensi kerralla on tulossa vähän vakavempaa aihetta.

In English:

Hello darlings ^^ So i was in Helsinki.. again... But this time only with ChirpChirp, because Crémelice couldn´t come :/. But well after our trip to The Ounce we went to ChirpChirp and i stayed there to night. We had a lot of fun and we take that again for sure :) Haha.. those two last pictures you can take with joke, okay? :'D And I decided to color my hair in brown, it´s my natural color :) If i don´t like it i change it to black ;D But this all for this time, thank you for watching!

~ Have a sweet day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti