6. maaliskuuta 2011

It´s Been a Year

Siitä on vuosi kun aloitin lolitan. Itseasiassa 1.3, oli silloin vuosi, mutta siinä vaiheessa oli kaikkea muuta meneillään enkä muistanut kertoa. Ensimmäisen mekkoni sain 8.3, muistan sen koska se on Venäläinen naistenpäivä ja äitini osti minulle ns. lahjaksi Back Streetistä mekon. Voi sitä mekkoa.. se lymyilee kaapissani vaikka olen purkanut muovipitsit siitä pois ja sen saisi näyttämään hyvältä en ole vain viittinyt myydä sitä, koska kukaan ei ostaisi silti. Mutta. Päätin näyttää teille kuvia minun ikiensimmäisistä asuista ja sitten mihin asti ollaan päästy. Valitettavasti ihan ensimmäisiä kuvia en pystynyt löytämään :/.



 Sain Anna Housen mekon ja päätin mennä miittiin juuri näin../ I got my Anna House dress and decided go to meet up, yeah...





Pelleilyä body linen mekon kanssa. Huomatkaas sukat ovat ap:ta! :'D / Just playing with body line dress. But i have Angelic Pretty socks! :'D



Ensimmäiset brändit. / First Brand clothes.

Ja yritys sekoittaa normipaita ja babyn hame./ And trying coordinate offbrand shirt and Baby, the stars shine bright skirt.

Ja toinen miitti / And another meet up


Ja ensimmäinen ap:n mekko saapui! / And first Angelic Pretty dress arrived!

Ja toinen mekko / And another Angelic Pretty dress came

Ja muotinäytös Tsukiconissa, vaatteet CloudBerryLadylta /And fashionshow clothes from CloudBerryLady

Ja OTT- miitti/ and OTT meet up

Ja oma miittini /And my own meet up.


Memorial cake


Glitter Trump


Memorial cake again


And  Glitter trump again



Mitäs mieltä olette olenko kehittinyt? :P

In English:


It´s been i year that i been intrested in lolita fashion. Actually it was 1.3, but i was really busy so i tell it only now. First dress i got 8.3, i remember it because it´s in Russia womens day, my mom bought me a dress in Back Street. It´s horrible dress when i look it now, but i was so exited when i got it. But you already saw those pictures those are some my coordinates. Do you think I am better coordinate now? :'D


~ Have a sweet day!
~ Sweeth.

4 kommenttia:

 1. hei tää oli ihan sairaan kiva postaus! tämmösiä ''joskus näytin tältä'' juttuja on viihdyttävää lukea. ;D olet kehittynyt yhdessä vuodessa älyttömän paljon ja odotan näkeväni uusia asujasi myös jatkossa ;)

  VastaaPoista
 2. Crémelice: Kiva että pidit, ja katsotaan tuleeko minulta sitten tulevaisuudessa asuja, mutta toivotaan. Olen siirtynyt vähän sille puolelle ettei minun kannattaisi ehkä lopettaa lolitaa :)

  VastaaPoista
 3. Minusta olet kehittynyt huimasti! Ja uusimmat asusi ovat upeita. Henk. koht. tykkään eniten tuosta kuvasta missä sinulla on ensimmäiset burandot päällä :)

  VastaaPoista
 4. SugarycottoN: Kiitos, ja mukava kuulla että olen kehittynyt! Haha, minusta näytän vähän oudolta siinä kuvassa :'D

  VastaaPoista