18. huhtikuuta 2011

~~~~

Eli ... nyt ei ole tulossa postausta kuvineen, vaan lähinnä selitystä. En päässyt eilen loleilemaan, sillä sunnuntaisin minun on vähän paha tehdä mitään ja en viitsinyt vetää loleja tunniksi ollakseni kotona.., eli tosiaan minulla oli tanssia ja shouji lähti muutama tunti enennkuin minun piti lähteä tanssiin ja olin kotona vasta joskus kahdeksalta enkä jaksanut sitten ruveta säätämään mitään enään siinä vaiheessa. Eli lolita-asua ei tule. Ja sitten vielä tohon fairy-kei asuun lisättävää: unohdin kokonaan sen pääsiäisteeman..........., fail. Mutta joo tässäpä oli kaikki mitä tahdoin kertoa teille. Opin tässä muutama päivä sitten tanssin. Mietin että voisin kuvata sen ja olla loleissa ja sitten laittaa sen tonne youtubeen puolelle, ja antaa linkki tänne, miltä kuulostaisi?


In English:

So.. today is not coming any pictures. I didn´t dressup yesterday in lolita, cause my friend leave my plase maybe a two hours before i had to go to the dance and when i came home it was already eight a clock so i didn´t want to wear lolita anymore when it was so late. And that fairy-kei outfit ... i forget totally eater theme..... FAIL. But well yeah, this is basically it what i wanted to talk about to you, but one more thing! I been thinking to make a video of one dance that i learned and i would be dressed up in to lolita, and then put it on youtube and give link here, how would that sounds?

~ Have a sweet day!

Sweeth

4 kommenttia:

 1. Joo kuvaa se tanssi, odotan innolla<3!

  VastaaPoista
 2. Cherry: Kiitos, katsotaan nyt miten käy sen videon suhteen : )

  VastaaPoista
 3. Toi biisi on korealainen! Joskus kaua aikaa sitte ku näin tän nii aattelin et sä varmaa tykkäät tost. Joo kattelen sun blogiis! :DD

  VastaaPoista
 4. J.M: Niin on.. :'D Ja kyllä tykkään :P Ja katsele blogiani vain ^^.

  VastaaPoista