15. huhtikuuta 2011

Something Different

Heissan! Tänäviikonloppuna päätin tehdä tälläisen pukeutumisjutun, eli pukeudun kolmeen minun suosikkityyliini, joihin en edes pukeudu ( paitsi viimeiseen ) ja teemana tosiaan on pääsiäinen.
Perjantain: Gyaru
Lauantain: Fairy-Kei
Sunnuntain: Sweet lolita

Katsotaan mitä tästä tulee ja kommenttia tulemaan ^^. Niin ja tosiaan mielellään ei mitään negatiivista, rakentavaa kritiikkiä toki saa antaa mutta muistakaa jos olette tyylin harrastajia voitte varmasti ymmärtää että en ole yhtähyvä kuin te gyarussa tai fairy-keissä :'D


In English:

Hello! So this weekend i decided to do some dress up thing, it´s goin like this: i dress up in my three favourite styles and theme is easter.
Friday: Gyaru
Saturday: Fairy-Kei
Sunday: Sweet lolita

Please comment ^^. And don´t be so critical cause i am just trying these styles and i am beginner in fairy-kei and gyaru :S.


Friday:
Haha, little different poses yeah? :''D
Well, byeh <3
~ Have a sweet day!

8 kommenttia:

 1. ootan innolla fairy-keitä, rakastan sitä~

  VastaaPoista
 2. Anna: Saa nähdä mitä tulee ;)

  VastaaPoista
 3. onko tuo tralalan paita... JOS ON NIIN OON KADE

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistunut asu, jos et salaaa gyaruun useamminkin pukeudu! ;D Näytät suloiselta. Odotan myös innolla fairy-keitä!! :)

  VastaaPoista
 5. Pau lau mau: Kiitos, ja en kyllä pukeudu gyaruun, mutta olen kyllä parisen kertaa joihinkin juhliin vähän yrittänyt saada jotain aikaiseksi :'D. Ja näät sitten huomenna myös sitä fairy-keitä ^^

  VastaaPoista
 6. aa toi on tosi söpö! :D vähä sillai hutsu koska pääsiäisteema mut tosi kiva :DDD Pukeudu gyaruun normipäivisin, näyttäs sikahyvältä sulla! :D

  VastaaPoista
 7. Cinnamonhusky: Haha, kyllä kyllä vähän asennotkin siihen viittaavat.. :'D Mutta kiitos, ja enpä oikeestaan usko että jaksan aamuisin laittautua ( en tee nytkään suunilleen mitään.. XD ).

  VastaaPoista