7. toukokuuta 2011

Hei siellä kaikki ^^. Mietin tässä että pitäisikö minun tehdä toinenkin blogi tämän ohella joka kertoisi enemmänkin minun muusta elämästäni kuin lolitaan pukeutumisesta ja yms. Olisiko tämä hyvä idea vai haluaisitteko että postaan tänne myös normaalielämästäni esim. vaatteita, lomakuvia, päivän asuja yms.? Suuri kiitos jos vastaatte! :). Ja jottei postaus jäisi ihan näin lyhyeksi niin olen tässä viimeaikoina tuunaillut äitini vanhaa kesähattua, jonka sitten otin itselleni :'D. Mitäs pidätte?


In English:

Hello there everyone ^^. I´ve been thinking start another blog where would be about my normal live and such. Is it good idea ? Or would you like that i post them here, in this blog? Normal live is like: clothes, vacationpictures, daily outfit...? Thank you to everyone who reply! :). And i decorate my mother old sunhat and taked it to myself :'D. What do you think?
~ Have a sweet day!
Sweeth

3 kommenttia:

 1. Todella suloinen tuo tuunaamasi hattu! <3 Itseni mielestä mukavampaa olisi, jos kirjoittelisit tähän blogiin normaalista elämästäsikin. ;)

  VastaaPoista
 2. hyvä idea toi toinenkin blogi ! :) ja tosi ihana hattu ! :D

  VastaaPoista
 3. Iina: Kiitos ^^. Mietin tässä nyt vielä että jos perustan sen toisen blogin niin toki annan linkin sinne tännekkin ja kerron aina kun päivitän täällä myös :). Tämä voisi ehkä jopa toimia.

  Cake: Kiitos! ^^.

  VastaaPoista