13. elokuuta 2011

Cloudberry Lady

Heippa vaan kaikille! 
Ajattelin tämän postauksen uhrata kokonaan yhdelle suomalaiselle lolita yritykselle nimeltään: Cloudberry Lady. Moni suomalainen lolita varmaankin tietää kyseisen yrityksen, mutta jos et nyt on hyvä aika saada tietää siitä lisää!
Cloudberry Lady on suomalainen yritys jonka pääperustaja on Tuulia Lautamaja. Nykyään yritykseen kuuluu monia muita persoonia ( en ala kirjoittelemaan teidän nimiä tähän nyt, koska en ole varma kuinka halukkaita olette että julkaisen teidän nimiänne). Cloudberry Lady myy suomalaisista materiaaleista tehtyä laadukkaita lolita vaatteita, asusteita ja lolita alusvaatteita.
Cloudberry Ladylla on omat kotisivut: http://cloudberrylady.com/index.php , joita ollaan muokkaamassa piakkoin! Ja yksi tärkeä seikka on että Cloudberry Lady alkaa shipata myös ulkomaille! Joten jos halukkaita on laittakaa vain viestiä omistajalle!
Cloudberry Ladylla on myös vastaperustettu blogi: http://cloudberrylady.blogspot.com/ , jota kirjotetaan myös englanniksi!


Hello everyone! So i decided to do a post about finnish lolita brand Cloudberry Lady!
Cloudberry Lady is finnish company whose owner is Tuulia Lautamaja. Now in the company are many other people also. Cloudberry Lady sell quality clothes made from finnish materials, they sell lolita clothes, lolita underwears, and acessories.
Cloudberry Lady have they own site here: http://cloudberrylady.com/index.php
,
the cite is gonna change really much! It´s gonna be english languaged and one most important thing is that they also ship aproad! So if you are intrested please just sent e-mail to them!
Cloudberry Lady have also blog now: http://cloudberrylady.blogspot.com/
And facebook page: http://www.facebook.com/girlsgeneration#!/pages/Cloudberry-Lady/108396449190257

 
 Itse olen ollut Cloudberry Ladyn kanssa tekemisissä muutaman kerran. Ensimmäistä kertaa Tsukiconissa vuonna 2010 muotinäytöksessä.

I been myself in connection with Cloudnerry Lady couple time. Firt time in Tsukicon in year 2011 in fashion show.Ja toisen kerran tänävuonna kesällä, mallina olemisen uuden printin Sparkly Space Attackin yhteydessä!

And second time in this year in summer, i been modeling new print Sparkly Space Attack!

Jos olette halukkaita näkemään lisää kuvia menkää minun ja Ayanen yhteiseen blogiin: Live Like A Princess

If you like to see more pictures please go to my and my lolitasister blog : Live Like A Princess

Mitä muuta kertoisin Cloudberry Ladysta? Ei minulla oikein muuta että laatu on loistava ( omistan yhden pantsut heiltä ) verrattuna hintaan ja palvelu on ystävällistä! Cloudberry Ladyn voi nähdä myymässä erillaisissa coneissa ja tapahtumissa. Pyydän hartaasti teitä tukemaan Cloudberry Ladya ja ostamaan heidän tuotteitaan että saamme edespäinkin nauttia tästä ihanasta täysin suomalaisesta yrityksestä!

Cloudberry Lady on myös järjestämässä teekutsut joten älkää missatko Facebookin päivityksiä sekä blogin päivityksiä! ^^

What else i could tell about Cloudberry Lady? Not anything else actually that the quality is amaizin ( i own one bloomer ) if you look at the price and they are really kind! You can see Cloudberry Lady selling they items in cons and others events. I ask from you support Cloudberry Lady and buy items from them so we can all enjoy they lovely items!


Cloudberry Lady will have also tea party really soon so don´t miss the Facebook and they blog updating! ^^

 Thank you!

Have a sweet day!
~ Sweeth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti