1. elokuuta 2011

Updating!

Huhhuh..., kiirettä on pitäny tai no voiko tätä kiireeksi sanoa? Olen vain hoitanut juttuja mitkä ovat jääneet kahen viikon aikana välistä. Mutta aloitetaan sitten. Ensimmäisenä pomppaa esiin kysymys: Haluatteko että jatkan lolitahaastetta edelleen vai lopetanko sen tähän ja poistan aiemmat entryt? Minulle se on aivansama, mutta jaksatteko oikeasti lukea niitä kun moni tuntuu tekevän sitä nyt?

Huhhuh.., so i am pretty busy right now, or can i say that i am busy? It´s more like doing stuff and watching stuff that i been missing for two weeks. But at first i want to ask question from you, do you want that i continue the lolita challange? Will you read it really?
Sitten. Blogini giveaway on sulkeutunut ja kiitän aivan kamalasti ihmisiä osallistumisesta! Ja jokainen tietenkin haluaa tietää ketä voittaja on eikö niin? Arvonnassa käytin random.org:ia. Onneksi olkoon:

Then. The giveaway has been closed and i want to thank all you for atenttion! And ofcourse you want to know a winner? I used random.org . Congratulations:
MämmäOtan sinuun piakkoin yhteyttä, jotta voimme miettiä miten asiat hoidetaan! ^^

Kiitos kaikille vielä kerran osallistumisesta blogini giveawayhin! Uskokaa pois kyllä näitä lisää tulee! ^^. Mutta nyt haluaisin rakkaat lukijat vielä kysäistä että millaisia postauksia haluatte minun alkavan tekemään enemmän tai mitä ylipäätään haluatte minun kertovan blogissani?
Sen verran kerron että ensiksi päivitän matkastani 5 osaisen entryn vaikka se ei niin loliin liitykkään, ja viimeinen on kyllä se shoppauspostaus.
Ja vielä yksi lupauks kun koulut alkavat lupaan tehdä videon tämän kesän ostoksistani!

Thank you all again for atenttion to my giveaway! I belive that there would be more of them! ^^. But i wanted to ask a second questions my dear readers, what kind of post do you want me to do?Mutta tämä oli nyt tässä toivotan kaikille opiskelijoille vielä pari viikkoa nauttia täysillä kesälomasta ja niille jotka käyvät jo töissä mukavaa työniloa!

Have a sweet day!
~ Sweeth

4 kommenttia:

 1. Kyllä minä ainakin tykkään lukea näitä meemejä. Eli anna tulla vaan!

  VastaaPoista
 2. Asio Otus: Selvä katsotaan mitä muut vielä sanovat minä alan jo katsella mihin jäin viimeksi ^^.

  VastaaPoista
 3. AARGS JATKA HAASTETTA!!! XD Niitä entryjä on vaan niin kiva lukee että älä älä poista! ♥

  VastaaPoista
 4. Lili: Haha, selvä jatkan haastetta xD <3

  VastaaPoista