23. tammikuuta 2011

Kyselyn lopputulos + Helsinki

Hei rakkaat jälleen! Tosiaan äänestyksen voitti: Suomen kielellä! Eli jatkan teille kirjoittamista näin, mutta pieni muutos tulee olemaan.. ,koska myös englantia äänestettiin niin kirjoitan lyhyesti myös englanniksi! Voi rakkaat kiltit ymmärtäkää että englantini ei todellakaan ole hyvää ja niiaan jo kaikille jotka jaksavat edes saada siitä selvää.MUTTA!
Seuraavaan asiaan! Eli olin Helsingissä lauantaina ( eilen siis ), ChirpChirp:in sekä Crémelicen kanssa. Heille tulee varmasti myös juttua tuonne blogiin, joten käykääpä katsomassa jos kiinnostaa : ) Mutta kävimme lähinnä kauppoja vähän kiertelemässä ja The Ounce:ssa juomassa teetä. Caramea kertookin tässä Ouncesta jos tahdot siellä käydä:  http://newvoguechildren.blogspot.com/2010/09/kauppa-arvostelu-ounce.html
Mitäs muuta puhelemaan tässä vähän kuvia:


Kyllä ilme on aika eeppinen tässä, mutta koittakaa kestää? XD

Mitä minulla oli päällä:
Mekko, Laukku, Cutsew: Angelic Pretty
Kengät: Body line
Korut: Airi-sanin tekemiä ja minun tekemiäni
Sukat: Baby, the stars shine bright
Loput: Offbrand

Vielä yksi kuva, koska hiukseni lässähtivät niin yritin muoka sitten vähän laineita mutta siitä tuli LIIAN EEPPINEN... XD Ja niin.

Before:

Then:


Ai miten niin ne eivät ole hiukseni? O_o ( XD ).


Mutta sitten vielä asu ChirpChirp:istä:

Crémelicesta kuvaa minulla ei valitettavasti ole, sillä hänen mielestään hän ei edusta niissä. ( Hölynpölyä sanon minä). Ja bonuskuvaksi tälläinen:


In English:

Hello darlings! So i was in Helsinki yesterday and i meet there ChirpChirp and Crémelice, we had a lot of fun! Thank you girls for your time<3 I just don´t know what to write.. everything else is just some random writing.. sorry :P Oh well!

Have a sweet day!!<3

4 kommenttia:

 1. awww tuo asusi on niin söpö ! ^____^

  VastaaPoista
 2. Teitä oli ihana nähä ja olit niin söpönä! Ja ihihi, toi viiminen kuva! xD

  VastaaPoista
 3. Blue: Kiitos kovasti, itsekkin olit söppänä! ^^
  Ja kyllä viimeinen kuva keventää vähän tunnelmaa, eiks juu? XD

  VastaaPoista