31. tammikuuta 2011

Saturday

Hei!
Elikkä lauantaina olin yksin kotona ja päätin sitten vähän loleilla. Tämä tulee nyt vähän myöhässä.., mutta puolustaudun sillä että minun olisi pitänyt tehdä myös video, mutta en osaa käyttää uuden kamerani kanssa tullutta ohjelmaa ja movie maker ei suostu lataamaan koko hössökkää.. No jaa saatte tyytyä vähän outoihin kuviin.. tässä sitten päiväni asu:

Inspiroidun nalleista.., hameissa nalleja ja paidassa takana on nallen korvat hupussa ja taskut ovat nallen pään muotoiset. Hame ja rusetti paidassa on itsetehtyjä, paita ap:lta ja sukkikset kai seppälä?

Miten nyt tykästyin tohon ilmeeseen? : D Mutta jotenkin tuo sopi siihen nalle teemaan.. :P

Minusta ei kamalasti ole hymykuvia..., koska pelkään vähän hymyäni minusta se ei ole kovin nätti... mutta tässä näkee tuon rusetin jonka irrotin hameesta vähän paremmin : D Tosiaan tein tässä uuden meikin, jos teitä kiinnostaa nähdä tuto niin voin toki tehdä videon/ näyttää kuvilla :) Mitäs mieltä olette?

In English:Hi!

So thats my saturday outfit, i was home alone in lolita, fun :P But well i have new make up in pictures what you think should i do tutorial for it? :) Skirt is hand made and cutsew from Angelic Pretty : )


~ Have a sweet day!! 8(^-^)8

5 kommenttia: